ISPARTA / ŞARKIKARAAĞAÇ - Çarıksaraylar Şehit Bekir Aksöz İlkokulu

Nis

OKULUMUZ 1-A SINIFI ÖĞRETMENİ ADİLE YILDIZ, OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN VE ÖĞRETMENLERİNİN BAYRAMINI HAZIRLAMIŞ OLDUĞU BAYRAM ŞEKERİ ETKİNLİĞİ İLE KUTLADI.

İYİ BAYRAMLAR!

İYİ TATİLLER!

Mrt

Birlikte başarmanın ne demek olduğunu gösteren 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatanımızı savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'yi destan kılan milletimizin tüm zaferleri kutlu olsun.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma töreni yapıldı.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mehmet Akif ERSOY

Ock

Öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı birinci dönem karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayacak olmanın heyacanını yaşadı. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında; bilgi yarışması ve kelime türetme oyunu, kermes, yetenek paylaşım saati, hitabet oyunları, sosyal sorumluluk saati, tecrübe paylaşımı söyleşileri, komedi saati, oyun saati, yarı yıl gösterileri, belediyeye ve kütüphaneye gezi ile kır gezisi etkinlikleri yapıldı.

Kas

"Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85.yıl dönümünde minnet ve şükranla anıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milli Mücadele'mizin her noktasında büyük katkıları olan şehitlerimize ve gazilerimize rahmet diliyoruz."

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma konulu resim yarışmasında öğrencimiz Elif DALLI ilçe 2. si olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenini tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı Belediye Başkanımız Mehmet BİNGÖL'ün katılımıyla coşkuyla kutlandı. Okulların hazırladığı gösteriler sergilendi. Ayrıca okulumuz 3. Sınıf Öğrencisi Elif DALLI "Cumhuriyetin 100. Yılı" temalı resim yarışmasında ilçe genelinde üçüncü olarak ödülünü aldı. Kutlama programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet 100 Yaşında temalı ilçe geneli resim yarışmasında 3/A Sınıfı öğrencimiz Elif DALLI üçüncü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okul panolarımız Cumhuriyet'in 100. yılına hazırdır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çarıksaraylar Şehit Bekir Aksöz İlkokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı başladı ve okulumuzda ilk ders zili çaldı.

İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı. Yeni eğitim-öğretim yılını kutlar, başarılar dileriz.